Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:Den gyldne kyst:

lørdag den 16. juni 2012

Den gyldne kyst peger

to ting man kunne gøre på denne lørdag:

Poesiens midsommer:Det svenska språket är så vackert, og norsk er så fint og veldig mye lik dansk. I Møstings Hus markeres den nordiske midsommer med poesi, poesi og mere poesi.

FRI ENTRÉ

Program:

Kl. 16.00 : Hanna Nordenhök (se) & Bjørn Rasmussen (dk)
Kl. 16.45 : René Jean Jensen (dk) & Aina Villanger (no)
Kl. 17.30 : Mouritz/Hørslev Duo (dk)

Kl. 20.00 : Olga Ravn (dk) & Leif Holmstrand (se)
Kl. 20.45 : Pablo Llambías (dk) & Tone Hødnebø (no)
Kl. 21.30 : Jomi Massage m. Henriette Sennenvaldt & Maria Laurette Friis (dk)

Dagens værter: Lone Hørslev og Elisabeth Friis


Adresse: Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg



Oplæsning på Andys Bar: Så står sæsonens sidste Andys Bar-oplæsning for døren – og dermed er det også ved at være tid til at vende fokus tilbage på forlagsvirksomheden. Ting vil ske, men først sker denne oplæsning altså:

Lørdag den 16. juni klokken 20.30 på Andys Bar, Gothersgade  33b.

NB: det er bare gruppe A, der spiller der. Ingen alvorlige fodboldkampe risikeres altså at misses ved fremmøde.

Vi har denne gang inviteret fire forfattere.

Først og fremmest Sternberg, som udgav Stenalderdigte på Kronstork sidste år. Udover at være aktiv ovre hos Ø.K., så er han bordtennisspiller, bosat i Berlin, medlem af bandet TS Sterndolph og hvad ellers? Så skriver han enkle, humoristiske og kloge digte om jagt, sex og vold. Han har også en blog.

Ikke mindre ankommer Jonas Rolsted, han er uddannet fra Forfatterskolen og ny redaktør af Den Blå Port. Han lader ikke ofte høre fra sig på oplæsningsscenerne i København. Derfor glæder vi os til at høre ham på Andys. Og så debuterer han desuden, på Gyldendal, til efteråret.

Ikke mindre ankommer Theis Ørntoft, som alle har ventet på siden, han for et par år siden udgav den stilsikre Yeahsuiten, der handler om at være ung og bo i en by. Theis er også et væsentligt element i Klimakrisen, ligesom han sammen med musikeren Kasper Vang netop har lanceret sit nye band: Plants, som bl.a. kan høres: her.

Endelig får vi besøg af Jeppe Brixvold, som på nakken af en række gode bøger har skrevet 00’ernes måske mest interessante roman, Forbrydelse og fremgang¸ der handler om at køre galt og hvad der så videre sker. Det blir vildt.

Vi ses.

Adresse: Gothersgade 33 B, 1123 København K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar